Eri työpajat

 

 

Kädentaitojenpajat: Puutyö-, tekstiili- ja metallipajalla työskennellään materiaalilähtöisesti; tuotteiden suunnittelua ja valmistusta mahdollisimman paljon olemassa olevista/ kierrätettävistä materiaaleista pienimuotoisesti myyntiin sekä asiakkaiden tilauksesta. Myös omaan käyttöön valmistettavien tuotteiden valmistus/ kunnostus mahdollista.

 

Keittiöpaja: Keittiöpajalla valmistuu vähintään kerran viikossa terveellinen ja monipuolinen lounas. Lisäksi keittiöpajalla leivotaan pajan käyttöön tulevat sämpylät, pullat, pikkuleivät ym. sekä tehdään tilaustöitä pienimuotoisesti.

 

Siivous- ja puhtaanapitopaja: Arjenhallintataitoja pääsee harjoittelemaan viikoittain siivoamalla pajan tilat yhdessä koko yhteisön kanssa.

 

Ulko- ja kunnossapitopaja: Organisaation eri yksikköjen tiloissa ja piha-alueilla tilaustöitä tarpeen ja vuoden aikojen mukaan esim. ulkotöitä; haravointia, nurmenleikkausta, lumitöitä ja hiekoitusta sekä korjaus- ja kunnossapitotöitä tarpeen mukaan.

 

It-työpaja: pajalla valmistuu cv:t, harjoitellaan työhakemuksen tekemistä sekä voidaan hakea ohjatusti työ- ja koulutuspaikkoja. Lisäksi mahdollisuus mm. harjoitella tietokoneiden ja eri ohjelmistojen käyttöä, verkkoasiointia, hakemusten tekemistä tai osallistua mahdollisuuksien mukaan erilaisille verkkokursseille tai -koulutuksiin.

 

pajabanneri